Piramidebouwers kregen hun eigen tombe


Klik op de foto op te vergroten (TIP: Heel mooie achtergrond voor je PC)

Graftombes die in de buurt van de grote piramides van Gizeh zijn opgedolven, bevatten de lichamen van burgerwerklieden. Dat bevestigt nogmaals het idee dat de piramiden door vrije arbeiders werden gebouwd, niet door slaven.

Volgens Zahi Hawass, chef-archeoloog van Egypte, heeft onderzoek uitgewezen dat de tombes toebehoorden aan arbeiders, die de piramides van Cheops en Chefren hielpen optrekken, en niet aan edellieden of hogepriesters. 'Hun graven werden naast de piramides van de farao's aangelegd, wat uitsluit dat het om slaven ging.'

Matige drinkers zijn gelukkiger dan geheelonthoudersMensen die af en toe alcohol drinken, zijn gelukkiger dan geheelonthouders. Dat blijkt uit de eerste resultaten van een langlopende onderzoek van de Erasmus Universiteit Rotterdam naar geluk.

Miep Gies op 100-jarige leeftijd overleden


Wenen, 15 februari 1909 - 11 januari 2010


Rust in Vrede


Het Anne Frank Museum heeft verklaard dat Miep Gies, die hielp het dagboek van Anne Frank te verbergen voor de nazi's, is overleden. Ze werd 100 jaar oud. De website van Miep Gies vermelde dat de vrouw die Anne Frank haar dagboek redde nadat de familie Frank in 1944 gearresteerd werd, na een kort ziekbed overleed.

Maatje Mostart, een woordvoerder van het museum bevestigde het nieuws maar gaf verder geen details.

Mevrouw Gies en een aantal andere medewerkers van Otto Frank voorzagen de onderduikers van voedsel en andere behoeften, zoals medicijnen. De familie zat ruim 25 maanden ondergedoken in het achterhuis. Ze werden verraden, Anne Frank stierf aan typhus in een concentratiekamp vlak voor het einde van de oorlog.


Vrouw loopt hond achterna en sterft onder trein

Kapellen, Belgie

In Kapellen is zondagnamiddag een 54-jarige vrouw om het leven gekomen nadat ze onder een trein belandde. Dat bevestigt de politie van de zone Noord.

De vrouw uit Kapellen wandelde rond 15.50 uur met twee hondjes langs het spoor. Toen een van de twee wegglipte, zette de vrouw de achtervolging in. Daarbij had ze geen oog voor de aankomende trein. Ze belandde onder de trein en overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

De trein was op weg van Amsterdam naar Brussel. De treinbestuurder werd opgevangen en vervangen door een andere treinbestuurder die het traject richting Brussel vervolgde. Er waren 200 passagiers aan boord. Niemand raakte gewond door de noodstop.
Chili bouwt grootste windmolenpark van Zuid-Amerika


Chili gaat het grootste windpark van Zuid-Amerika met een capaciteit van 500 MW neerzetten. Het Talinay Windpark maakt deel uit van een groter project. Op een gebied van 20.000 hectare nabij de stad Ovalle zullen huizen verrijzen en worden landbouw- en toeristische activiteiten ontwikkeld. Alle faciliteiten gaan gebruikmaken van de windenergie die het park oplevert.

‘Ban gsm's en laptops uit parlement'

Jan Peumans aan het chatten


Dit keer geen nieuw verbod voor de burger, maar warempel een voor de ambtenarij. "Geen overbodige vragen stellen en laat je Laptop en GSM maar thuis."

Het klinkt natuurlijk als een erg vreemd verbod voor iemand die zijn werk fat-soenlijk moet kunnen doen en daarom hebben we het hier ook over een voorstel uit een actieplan van en hoe kon het ook anders, een Belg, de voorzitter van het Vlaams Parlement Jan Peumans...

Nazi UFO's blijven tot de verbeelding spreken
Door de jaren heen weten we dat bepaalde instanties ufo's in het leven houden om alzo hun eigen geheime projecten uit de voeren. Weer andere studies willen aantonen dat geheime instanties reeds vele jaren contact met aliens hebben en van hen met mondjesmaat info krijgen om zeer gesofisticeerde toestellen enz. te bouwen. Wat er waar of niet waar van is weet ik niet met zekerheid. Maar waar rook is, is vuur. Dus ik neem de gulden middenweg.

Voor diegenen die thuis zijn in deze onderwerpen weten dan ook dat er tot nog toe geen sluitende bewijzen zijn dat dit alles zo is. Doch als men diep genoeg graaft, weet men ook dat het niet te ontkennen valt. Vandaar dan ook dit artikel.

Hiervoor moeten we terug gaan naar W.O.II, maar zeker naar de jaren daarvoor. Wie dit stuk geschiedenis goed kent, weet dan ook dat Adolf Hitler en zijn nazi kompanen erg spiritueel aangelegd waren. Het occulte, mystieke, was voor hen blijkbaar erg belangrijk.

Anderzijds weten we ook dat de Duitsers hun wapens veel beter waren dan die van hun vijanden. Ook weten wij dat de nazi's de eersten waren die gebruik maakten van straalmotoren. Niet alleen voor hun vliegende bommen, maar ook voor hun vliegtuigen. Maar blijkbaar beschikten de Duitsers over nog een toestel dat veel opzien baarde, doch bijna niet geweten, namelijk, vliegende schotels. Hoewel dit ook omstreden wordt denk ik toch dat de nazi's over dergelijke tuigen beschikten.

Zoals ik steeds achter de waarheid aan zit en die dan ook bekend maak, is het niet meer dan normaal dit nu ook te doen.

Hoe de Duitsers aan hun vliegende schotels kwamen, daarvoor moeten we ons even buigen over een Geheime Orde.
HET GEHEIME GENOOTSCHAP VAN THULE


Logo van Thule Gesellschaft