Meisje "doodgepest"


Het slachtoffer Roseimeiri Boxall

Twee meisjes zijn vandaag in Engeland schuldig bevonden aan doodslag van domineesdochter Roseimeiri Boxall. De 19-jarige Boxall sprong in mei 2008 uit een keukenraam van een appartement op drie hoog.

Wodka
In de uren voordat ze uit het raam sprong hadden de meiden Kemi Ajose en Hatice Can, die destijds 17 en 13 waren, haar gestompt, geslagen, uitgescholden en aan haar haar getrokken. De meiden hadden wodka gedronken en maakten ruzie over een paar jongens die ze een dag daarvoor hadden leren kennen. Ajose spoot luchtverfrisser in Boxalls gezicht, maar daar hield het niet mee op. Volgens Can dreigde Ajose zelfs bleekmiddel door de strot van Boxall strot te duwen.

"Eigen schuld, bitch"
Tijdens de rechtzaak bleek dat Boxall uit het keukenraam is gesprongen om te ontsnappen aan verdere mishandeling. Zelfs toen ze al dood aan het gaan was in een grote plas bloed, bleef Can haar uitschelden en riep ze: "Eigen schuld, bitch!"

Gedeeltes van de aanvallen waren met een mobiele telefoon opgenomen door een buurman. Die beelden werden tijdens de rechtzaak getoond.


0 Reacties >>REAGEER<<:

Een reactie posten