Alles moet weg bij Borsato's Entertainment GroupHILVERSUM
The Entertainment Group (TEG) van Marco Borsato houdt vandaag en morgen een grote uitverkoop. 'Alles moet weg', zo zegt organisator Rob Meijer van veilinghuis BVA Auctions. Het artiestenbureau van Borsato werd eind september failliet verklaard.

Tientallen koopjesjagers slenteren rond in het in Hilversum gevestigde entertainmentbedrijf. Een Amsterdamse wikt en weegt bij de awards die er te koop zijn vanaf 125 euro. 'Het geeft een heel apart gevoel hier rond te lopen. Marco's nummers betekenen veel voor mij, vandaar dat ik graag iets tastbaars van hem wil kopen', aldus de vrouw.

Het artiestenbureau van Borsato vroeg begin vorige maand uitstel van betaling aan, omdat het niet meer aan zijn betalingsverplichtingen kon voldoen. Iets later volgde dan het faillissement. Het bureau organiseerde grote concerten en begeleidde Nederlandse artiesten als Guus Meeuwis, Edsilia Rombley, Ilse DeLange en VanVelzen.

In oktober werd alvast bekendgemaakt dat het Nederlandse Talpa de muziekrechten overneemt van de artiesten die onder contract stonden bij TEG.

0 Reacties >>REAGEER<<:

Een reactie posten