Gratis Marktplaats

De Nieuwsgier is een nieuwe website begonnen: Gratis Marktplaats; Een website waar iedereen voortaan gratis kan adverteren, of het nu om een oude lamp van de zolder gaat, een tweedehands auto, een huis te koop aanbieden of een vacature plaatsen, het kan allemaal gratis !

Websites als ebay,marktplaats, speurders en dergelijke vragen veel geld voor het plaatsen van een advertentie, de Nieuwsgier vind dit onnodig en heeft een laagdrempelige manier gevonden om een gratis advertentie site te realiseren. Het plaatsen van een advertentie kan eenvoudig door het sturen van een mailtje en de advertentie staat online!

Omdat Gratis Marktplaats via een mailserver werkt, worden de foto's bijvoorbeeld als attachement bijgevoegd, dit kan ervoor zorgen dat de foto's 'aan elkaar plakken' daarom wordt de opmaak van de advertentie zo snel mogelijk door de redactie aangepast, zodat uw advertenties er aantrekkelijk uit zullen zien. Om dit te voorkomen kunt u uw advertentie ook in 'html' of 'rich text' formaat insturen, zo bepaalt u zelf de lay-out van uw advertentie.

0 Reacties >>REAGEER<<:

Een reactie posten