17 jarig meisje omgekomen bij treinongeval


kropswolde

Op een spoorwegovergang op het station in Kropswolde is dinsdag rond het middaguur een jonge vrouw om het leven gekomen. De vrouw liep over de overgang op weg naar de passagierstrein die ze moest halen, toen ze door de locomotief van een goederentrein frontaal werd geschept. Ze was op slag dood.

Door het ongeval is het treinverkeer gestremd. Aan beide kanten is sprake van filevorming. Een deel van de Woldweg is afgesloten. Vanwege sporenonderzoek denkt de politie tot zeker 14.00 uur nodig te hebben, voordat de weg weer kan worden vrijgegeven.

Het slachtoffer is de 17-jarige Nadia Ros uit Kropswolde is.
Klik hier voor een grote versie van de foto van 112 Groningen/Marcel Klip.


6 Reacties >>REAGEER<<:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Uuuh was dus wel beveiligd die overgang.
Dat maakt het natuurlijk niet minder erg maar ik neem aan dat de lichten knipperde en de bel rinkelde en de spoorbomen dicht waren.

Vreselijk.
voor ouders +++ Gecondoleerd +++ fam en kennissen heel veel sterkte toegewenst.

Anoniem zei

gecondoleerd familie, het ga je goed lieve nadia, je was een fijne klasgenote, we zullen je heel erg missen!

Anoniem zei

heel triest hoor maar het blijft gewoon opletten
op zo n overgang ....

Anoniem zei

Toeval of niet ... ik moest zojuist denken aan deze spontane en lief uitziende jonge vrouw. Vandaag precies een jaar geleden

Daaf zei

Tsja eigen schuld, dikke bult zullen we maar zeggen. Hoe heeft het zo kunnen komen? In Nederland rijden elk half uur treinen, dus eentje missen is slechts een half uurtje wachten op de volgende. Wat is een half uurtje op een mensenleven. Eentje vond dat ene half uurtje zo belangrijk, waardoor ze het met de dood heeft moeten bekopen. Doodzonde, zo'n leuk uitziend meisje met nog zowat een heel leven voor dr. Een goede les voor wie of haast heeft, of een spoorwegovergang oversteekt, met hetzij rode knipperlichten, hetzij een rinkelende bel. Die waarschuwingselementen zijn er niet voor niets!

Een reactie posten