Nieuw album Michael Jackson, Singlerelease 'This is it' 12 oktober


In de voetsporen van Elvis, 2pac en zelfs onze eigen Hazes


Er komt een nieuw dubbel album uit van Michael Jackson, met de titel This is it. Jackson zet hiermee een traditie van muzieklegenden voort, namelijk albums uitbrengen en verkopen tot ver na de dood.

 Het album zal vanaf 26 of 27 oktober te koop zijn, daags voor de premiere van de bioscoopfilm 'This is it'. Een strategisch logische zet van platenmaatschappij Sony. Op het album staat onder andere veel niet eerder uitgebracht materiaal van de king of pop.

This is it  de CD
Op CD I  staan de originele versies van enkele van zijn grootste hits, de cd is zo geproduceerd dat de muziek gelijk is aan die in de gelijknamige film. De cd eindigt met twee versies van het nooit uitgebrachte "This Is It." Deze single wordt ook gebruikt aan het eind van de film. De backing vocals tijdens dit nummer (achtergrondzangers) zijn de broers van Michael zelf. Alsof de Jackson Five weer terug zijn.

CD II  bevat niet eerder uitgebrachte versies van enkele classic's van Jackson. Deze schijf beschikt tevens over ontroerende gesproken woorden in een gedicht van Michael Jackson, getiteld "Planet Earth", dat nooit eerder te horen was.

De single 'This is it' is het eerste nummer van het album dat als single uitgebracht zal worden, deze 'premiere' zal geschieden op 12 oktober 2009

Het dubbel album is een stand-alone aanvulling op de film en bevat een 36-pagina tellend 'herdenkingsboekje' met exclusieve foto's van Michael tijdens zijn laatste repetitie.

This is it  De film
De film This is it zal op 28 oktober in premiere gaan. De film biedt een uniek kijkje in het leven van Michael Jackson tijdens de aanloop naar zijn geplande concertenteeks in de O² arena in Londen. De film bestrijkt de april

Ontdek Michael
In rauw en openhartig detail, laat This is it een beeld  zien van een zanger, een danser, cineast, architect, creatief genie en groot kunstenaar op een echte en eerlijke wijze, terwijl hij zijn kunsten creëerde en zijn laatste show perfectioneerde is er meer dan honderd uur aan beeldmateriaal opgenomen,dit is gebruikt voor de film. Je zult hem zien zoals je hem nog nooit gezien hebt.

Door: De Nieuwsgier

                        

0 Reacties >>REAGEER<<:

Een reactie posten