Heineken introduceert eigen credit cardAMSTERDAM
Speciaal voor Heineken fans introduceert Heineken in samenwerking met International Card Services (ICS) de Heineken E-Card: een VISA creditcard waarmee je wereldwijd kunt betalen en waarmee je sneller e-tjes spaart! Bij iedere euro die je met de Heineken E-Card betaalt ontvang je automatisch 1 e-tje. Gebruik je de Heineken E-Cardbij een van de Heineken locaties die meedoet aan het e-programma, dan ontvang je voor iedere bestede euro zelfs 5 e-tjes!

Natuurlijk gelden alle voordelen van de VISA creditcard ook voor de Heineken E-Card. Zo kun je gebruik maken van 180 dagen Aankoopverzekering, aanvullende vakantieverzekeringen en meer.

De Heineken E-Card komt ook van pas als je één van de evenementen uit de muziek- of sportagenda bezoekt. Als je gebruik maakt van een e-aanbieding, zoals je naam op de gastenlijst, entree met extra consumpties, kun je gebruik maken van de RFID chip. Je tickets worden op de RFID-chip op de e-card geladen indien de Heineken horeca gelegenheid de chip ook kan uitlezen. Zo hoef je bij de ingang alleen je e-card te laten zien en alles is geregeld! Bij de e-aanbieding is het vermeld als deze aanbieding met RFID toegankelijk is. Voor 40 euro per jaar geniet je van alle voordelen van de Heineken E-Card.

De voordelen van de Heineken E-Card op een rij:

 • Met de Heineken E-Card spaar je sneller e-tjes! Voor iedere bestede euro ontvang je automatisch 1 e-tje. Gebruik je de Heineken E-Card bij een aangesloten horecapartner, dan ontvang je 5 e-tjes per bestede euro!

 • Een standaard bestedingslimiet van €2500,-. Deze limiet is afhankelijk van je inkomen.


 • In binnen- en buitenland contant geld opnemen met de Heineken E-Card. Hieraan zijn wel kosten verbonden.

 • De RFID-chip op de Heineken E-Card maakt toegang tot evenementen gemakkelijker. Je bestelde tickets of e-aanbiedingen worden op de chip geladen. Laat bij de ingang je e-card zien en alles is geregeld!

 • Aankoopverzekering van 180 dagen. Vrijwel al je aankopen die je, uit of thuis, met de Heineken E-Card betaalt, zijn vanaf de datum van aankoop 180 dagen lang gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

 • Bij betaling van je reis met de e-card wordt je verzekering automatisch uitgebreid:

 • Gratis aanvullende reisverzekeringen op je eigen reisverzekering. Als je je reis vooraf en volledig betaalt met de Heineken E-Card, dan wordt automatisch je eigen reisverzekering uitgebreid met een reisongevallen-, hulpverlenings-, vluchtvertraging- en bagagevertragingsverzekering.

 • Een Reisongevallenverzekering als je met openbaar vervoer reist, met een maximale vergoeding van € 149.675,- bij blijvende invaliditeit.

 • Een Reishulpverleningsverzekering. Hiervoor kun je gebruik maken van de hulpverlening van Travel Care (0031 70 314 75 75)

 • Een Vluchtvertragingsverzekering: is je lijnvlucht meer dan 4 uur vertraagd (voor chartervluchten meer dan 8 uur), dan krijg je de eventuele verblijfskosten vergoed tot een maximum van € 150, - per cardhouder.

 • Een Bagagevertragingsverzekering: bij vertraging van bagage van meer dan 8 uur, krijg je de noodzakelijke extra kosten, als gevolg van de vertraging, vergoed tot maximaal € 125,- per dag per cardhouder, met een maximum van € 1.000, - per gebeurtenis.0 Reacties >>REAGEER<<:

Een reactie posten