Gezocht: Aanstaand levensgenieter !
Rijswijk, 8 oktober 2009
Club Robinson is voor zijn nieuwe 4 sterren Club op de Malediven op zoek naar een man of vrouw die in december of januari de locatie en faciliteiten uitgebreid wil testen en verslag wil doen op www.clubrobinson.nl.

Journalistieke ervaring is niet vereist, maar de kandidaat moet wel bereid zijn 7 dagen lang intensief gebruik te maken van de culinaire buffetten, sportfaciliteiten (vooral (kite)surfen, zeilen en duiken), de spa, mee te doen aan WellFit lessen, bereid zijn innovatieve WellFood lekkernijen uit te proberen en te chillen in de lounge-area.ROBINSON Club Maldives heeft een eigen eiland met een schitterend privé koraalrif, exclusief voor de ROBINSON gasten. De Club beslaat het hele circa 107.000 m² grote eiland Funamadua in het Gaafu Alif Atol in het zuiden van de Malediven. De Club is boekbaar vanaf 19 december 2009.

Intensief ontspannen

Normaal gesproken wordt alles bij zo’n nieuwe club vooraf uitvoerig getest door professionals. Deze keer wordt ook een vertegenwoordiger van de doelgroep uitgenodigd om 7 dagen lang te verblijven in dit paradijs en verslag te doen van zijn/haar bevindingen op www.clubrobinson.nl. De ideale kandidaat is een bewuste levensgenieter die in december of januari vrijaf kan nemen om, uiteraard geheel verzorgd, de uitgebreide sport- en wellness-faciliteiten, prachtige natuur en culinaire lekkernijen van ROBINSON Club Maldives uit te proberen en te beoordelen. Na inschrijving op www.clubrobinson.nl/testmalediven wordt na een strenge selectie een aantal kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, waaruit uiteindelijk de ultieme Malediven-Tester wordt gekozen.

Club ROBINSON

Club ROBINSON biedt volledig verzorgde clubvakanties in meer dan 20 clubs op de mooiste zon- en sneeuwbestemmingen, die zich kenmerken door uitgebreide sport- en wellness-faciliteiten van een hoog kwaliteitsniveau. Het van oorsprong Duitse merk is marktleider in clubvakanties waar sportiviteit en gezondheid centraal staan. ROBINSON is onderdeel van TUI Nederland en boekbaar bij elk ANVR reisbureau of via www.clubrobinson.nl.

0 Reacties >>REAGEER<<:

Een reactie posten