Paul de Leeuw is homoGoed, dat Paul de Leeuw homo is, dat weet iedereen wel, zoniet, bij deze. Maar dat is niet waar dit bericht over gaat. Ik vind de Leeuw best geinig, werkt hard en zou er wel een biertje mee kunnen drinken. Natuurlijk wel eerst even een vork inslikken...

Maar goed, all crazyness on a little stick, om even bij Paul's uitspraken te blijven, het gaat mij om het feit dat
hij de laatste tijd de Cliniclowns aan het promoten is, op zich niets mis mee, integendeel, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd en als je al niet lang meer te leven hebt is het natuurlijk fijn om nog een keer te kunnen lachen om zo je zorgen even te vergeten.

Wat mij niet aanstaat is dat hij zich hiervoor laat gebruiken door de sponsor bingo loterij. "Als u meedoet gaat de helft van uw inleg naar de cliniclowns." Wow, 50 euro van iedere 100 naar de Cliniclowns. En waar blijft de rest?

Word daar toevallig het salaris van o.a. ambassadeur tevens brokkenpiloot Ron Brandsteder van betaald? Of de dure auto's van de voorzitter etc.?

Ik vind het schandalig van de sponsorbingoloterij om over de rug van zieke kindertjes geld binnen te halen, natuurlijk zullen er op deze manier 'giften' binnenkomen die er anders niet waren geweest, maar ik vind het jammer dat het zo moet gaan en dat de heer de Leeuw niet vanuit zichzelf een dergelijke actie onderneemt.

Daarom hier het gironummer van de stichting Cliniclowns zodat u een directe storting kan doen:

 GIRO  6640

1 Reacties >>REAGEER<<:

Nico zei

Helemaal mee eens, ik was ook verbaasd te zien dat plots een loterij ertussen zat.

Een reactie posten