Vrouw vervoerde dochter in een doos op het dak over de snelweg




Zondag is in Albertville in de Verenigde Staten een vrouw aangehouden omdat zij haar dochtertje in een kartonnen doos boven op haar mini-busje vervoerde. Deze bizarre gebeurtenis was geen geintje of een stunt, nee, verre van dat het meisje verkeerde daadwerkelijk in levensgevaar.


Jackie Denise Knott

Een woordvoerder van de lokale politie, Sgt. Jamie Smith, verklaarde dat de 37 jarige Jackie Denise Knott gearresteerd werd nadat er bij de politie een verontrustend telefoontje binnen was gekomen over een busje dat over de snelweg reed met een jong kind in een kartonnen doos op het dak.

Volgens Smith zei de vrouw dat de kartonnen doos te groot was om in de auto te passen, hij moest dus op het dak vervoerd worden. Dat het meisje zich tijdens het rijden in de doos bevond was volgens de vrouw logisch, haar gewicht zou zorgen dat de doos niet van het dak af zou waaien. "Het was gewoon veilig, want ik had de doos met een kleerhanger aan de auto vastgemaakt."

Het meisje, waarvan de leeftijd niet bekendgemaakt is, is overgedragen aan een familielid en de raad voor de kinderbescherming is op de hoogte gesteld.

Volgens een medewerker van de stadsgevangenis is de vrouw maandag onder voorwaarden weer vrijgelaten en zal zij zich later voor de rechter moeten verantwoorden voor het in gevaar brengen van een mensenleven.

Bron: AP

1 Reacties >>REAGEER<<:

Anoniem zei

Howdy! I just wish to give you a huge thumbs up
for the great info you've got here on this post. I am returning to your blog for more soon.

my site ... new cellulite treatment

Een reactie posten