Vechtpartij in cockpit India Air


NEW DELHI
De bemanning van een vliegtuig van India Air is tijdens de vlucht slaags geraakt met elkaar, melden Indiase media. De Airbus vloog gisteren van de Verenigde Arabische Emiraten naar Delhi.

Boven Pakistan, op ongeveer 10.000 meter hoogte, brak de ruzie uit. Een stewardess ging naar de cockpit om de piloten een goeie vlucht te wensen. Dat zou tot een misverstand hebben geleid, waarbij ze de piloten van ongewenste intimiteiten beschuldigde. Daarna duwden ze haar de cockpit uit.

Een purser had dat gezien en ging verhaal halen. Ook hij raakte slaags met de piloten. De vechtpartij speelde zich af in het gangpad, voor de ogen van de 106 geschrokken passagiers. Na de landing diende de stewardess een aanklacht in. Zowel zij als een van de piloten zou blauwe plekken en kneuzingen hebben opgelopen.

De Indiase krant Times of India meldt dat ook de piloten een aanklacht hebben ingediend. Zij zeggen dat de aanklacht van de stewardess bedoeld is om de boel af te leiden van waar het eigenlijk om draaide: het wangedrag van de purser. Air India onderzoekt de zaak en heeft zowel de hele crew van die vlucht geschorst.

Bron: NOS


                                

0 Reacties >>REAGEER<<:

Een reactie posten